6Y880 Energijos Saugojimo Vietoje Suvirintojas Kontrolės Valdyba nustato Laiką, Dabartinė Skaitmeninė indikacija Vietoje Suvirintojas Transformatorius Valdytojas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w1039

€31.09 €28.60

modname=ckeditor 1 Tipas: 6Y880 kontrolės valdybos 2 Tipas: 6Y880 kontrolės valdyba+ventiliatorius+vario kolonėlės + varžtas

Modelis: CPSMC6Y880

Dydis: 50 mmx90mm

Ketvirtosios ir penktosios kartos ryšys pat

Yra įvestas: super pusiausvyros taško, suvirinimo mašina valdymo pultas SMC6Y880 yra įvestas: galite nustatyti, kad įtampa norite ideali vieta suvirinimo įvairių nikelio, pernelyg didelės srovės gali būti valdomos dabartinis žingsnis žemyn, į skirtingas nikelio suvirinimo yra labai stiprus, kodavimo jungiklis gali būti pratęstas, jei shell, funkciniai klavišai gali būti pratęstas savo mėgstamą poziciją, pagal visas norite įdiegti.Nereikia spardytis arba stiprintuvas, tiesiogiai naudoti, pusiausvyros poveikis taip pat yra labai karvė jėga, ne daug žmonių pirkti naudojamas talpa vertus balansas imti, o ne atskiras pusiausvyrą talpą, taigi gali pasirinkti, mažos kainos, nebrangus serijos spręsti mokesčių problemas, bet styginių pripildymo defektas yra dvi talpos įkrovimo įtampa nesutinka, kad tai gali sukelti suvirinimo poveikį, nėra idealus, šoninis išmetimas yra stiprus, silpnas, nes įtampa gali būti arba 2,3 v, 2.7 v taip nestabili srovė vietoje, suvirinimo poveikis žaisti ne išeiti, kai kurie žmonės bus įtraukti ekvalaizeris, bet ekvalaizeris nuoseklumo, taip pat gali atlikti svarbų vaidmenį, Jei nuoseklumą nėra gera, to paties gali sukelti per didelė įkrova labai pavojinga.

Penktosios kartos spalvotas ekranas energijos saugojimo vietoje suvirintojas naujų funkcijų

Įėjimo įtampa: 12V - 19V maitinimo reikalavimai daugiau, nei 72W (skaičiavimo formulė pavyzdžiui 12VX6A=72W) tada 14V 16V 19V yra tos pačios įtampos kartus srovė yra lygi ką W

Valdymo skydelis ne kiekvienas gali sėkmingai daryti, nei kaip storas, paketą gali užsisakyti šią ir valdymo skydas yra nieko padaryti, padaryti ką nors, kaip storas yra daugiau faktinės situacijos, o ne valdymo pultas nustatyti, tada poveikis vietoje, suvirinimo tiksliai nori, ką daryti, kad gerų rezultatų, visų pirma, talpą, atsparumas, jungiantis lapas pasipriešinimo, baigia MOS valdybos ir iš viso atsparumas vietoje, suvirinimo vamzdžių pen, smeigtukai linijos vietoje, suvirinimo yra sveiki, taigi, jei kas nors negerai saito turės įtakos poveikis vietoje, suvirinimo, kai kurie žmonės klausia, taškas, kaip storas vario?Tai klausimas užduoti sau.Kai kurie žmonės negali taškinio suvirinimo 0.1, kiti gali taškinio suvirinimo 0.3 vienetų vario

\\

CPSMC6Y880 spalvų ekraną, dvigubai impulso super versija

Sistemos Nustatymai:

1. Buzzer jungiklis: jis gali būti įjungtas arba išjungtas pagal individualius poreikius.

2. Automatinio suvirinimo parametrai: galite pasirinkti, išsaugoti ar ne save.Jei pasirinksite įrašyti, automatinio suvirinimo vietoje bus išsaugotas automatiškai po 5 sekundžių.Jei nenorite išsaugoti, jums taip pat reikia palaukti 5 sekundes, kad išsaugoti šį parametrą.Automatinis vietoje, suvirinimo nebus išsaugoti, kai kitą paleisti, ir tai turės būti tikslinama, kai vietoje suvirinimo reikia (rekomenduojama pasirinkti ne save).

3. Maksimali įkrovimo srovė: 0-10a įkrovimo srovę galima nustatyti (nustatyta pagal savo poreikius)

4. Bendra talpa įtampa: reiškia įtampos nustatymas, vienas kondensatorius.Pavyzdžiui, jei jūsų kondensatoriaus įtampa 2,7 v, jums reikia nustatyti slėgio 2,7 v, išėjimo sistemos Parametrai, viduje įtampos nustatymas galite nustatyti, kad didžiausia įtampa 5.4 v, mes nustatyti įtampos sistemos Parametrų yra vieno kondensatoriaus įtampos, mūsų nutylėjimą yra dvi serijos kondensatorius, taigi tiesiog nustatyti įtampa bus numatytoji iš viso įtampa yra 5.4 v, jei kondensatoriaus slėgio yra 2,8 v, mes galime nustatyti, kad įtampa 2,8 v, išėjimo sistemos Parametrai, įtampa yra 5.6 v.

5. Suskaičiuokite iki nulio: paspauskite encoder pasirinkite, tada pasukti encoder, skaičiuoti iki nulio.

6. Išsaugoti uždaryti: pasukti encoder išsaugoti išėjimo padėtį ir paspauskite encoder, kad išeitumėte iš karto.

Du kartus impulso įžanga

Suvirinimo procesas, jei gali būti vieno impulso suvirinimo vietoje yra labai stiprus, nėra jokio poreikio nustatyti dvigubo impulso, jei vieno impulso suvirinimo vietoje nėra labai didelis, jums reikės koreguoti du kartus pulsas vietoje, suvirinimo, taip pat galite reguliuoti įtampos derinti poveikio, jie gali būti labai geri reguliuoti suvirinimo poveikį, nustatyti dvigubo impulso metodu, pvz.: pirmojo impulso yra 03 antras impulsas yra 02 ms, ms laukti, laikas 6 ms, kad yra, kai pirmojo impulso 03 ms reikia laukti 6 ms išleido antrąjį impulso 02 ms, tai yra metodas, dvigubo impulso paieška.

energijos saugojimo vietoje suvirintojas problemos ir sprendimai

Jei du įtampa PIKTOGRAMOS ekrane plaukti pirmyn ir atgal, tai reiškia, kad bandymo linijos nėra tinkamai prijungtas.Tai gerai, kad prisijungti po naujųjų aptikimo.

Jei rodo dvi baterijos PIKTOGRAMOS aukštos įtampos ir žemos įtampos, tada aptikimo linijos gali būti sujungti atgal, skaitykite 3 p lizdas aptikimo linija +, - simbolis, ir serija polių, tai, ar jis prijungtas, jei ne, prašome prisijungti vėl.

Kilmės KN(Kilmės)

Žymos: lentelės vietoje suvirintojas, suvirintojų kontrolės valdyba, ac srovės jutiklis, antenos sim800l, srovės transformatoriaus 20v, srovės jutiklis split core, vietoje suvirinti, inverter suvirinimo aparatas, taškas suvirintojas, fm siųstuvas katalogą.

Duma7777 2020-12-21

It came quickly. Packing is super. Quality at the level. I turned it on, I left the menu. English is. Bad that the Max voltage on the bank is only 4,2v. I would like 12-16v. After the tests, I'll unsubscribe.

Koreychampagne 2021-01-13

All got, Exported very long one and a half months failed at customs apparently due to the sale of 11.11

Parašyti atsiliepimą

Reitingas