Nema34 4NM 572oz-į Leadshine Hibridas servo uždarosios kilpos žingsninis variklis ratai rinkinys 2phase 86mm HBS86H+86HSM45-E1

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w107985

€142.85

Aprašymai

Į HBS serija siūlo alternatyva programos, kurioms reikalingas didelis našumas ir patikimumas kai servo buvo vienintelis pasirinkimas, o ji išlieka ekonomiški.Sistema apima 2-etapas stepper motorinių kartu su pilnai skaitmeninis, aukštos kokybės ratai ir vidaus encoder, kuris yra naudojamas uždaryti poziciją, greičio ir srovės kilpos realiu laiku, kaip ir servo sistemos.Jis jungia geriausias servo ir žingsninių variklių technologijomis, ir suteikia unikalias galimybes ir priedus, per abu, o bent dalis išlaidų servo sistemos.

Elektros Specifikacijos

Parametras

Min

Tipiškas

Max

Vienetas

Įėjimo Įtampa

30

36

100

VDC

Išėjimo Srovė

-

8.0(Maksimalus)

A

Impulso Įėjimo Dažnis

-

200

kHz

Loginis Signalas Dabartinis

7

10

16

mA

Izoliacijos Varža

500

-

-

Programos

Į HBS serija siūlo alternatyva programos, kurioms reikalingas didelis našumas ir patikimumas kai servo buvo vienintelis pasirinkimas, o ji išlieka ekonomiški.Jo puikus bruožas greitai reaguoti ir ne medžioklės padaryti jį idealiai tinka programas, pavyzdžiui, klijavimui ir regos sistemas, kurios greitai judesius su trumpu atstumu reikia ir medžioklės būtų problema.Ir jis yra idealus, paraiškos, kai įranga naudoja diržo pavaros mechanizmo arba kitaip turi mažai standumo ir nenorite, kad jis vibruotų, kai sustojimo.

Hibridinis Servo Variklis 86HSM45-E1

Genneral Įžanga

Pagamintas iš aukštos kokybės šalto roll lakštinio vario ir anti-aukštos temperatūros nuolatinis magnetas, Leadshine tai žingsninių variklių yra labai patikimi ir sukurti mažas variklio šildymas.Dėl savo gražus vidaus slopinimo savybes, šių žingsninius variklius galima paleisti labai sklandžiai ir akivaizdžiai nėra rezonanso srityje per visą greitis svyruoja.

Elektrinės sienų

Etapas

Serija

Žingsnis Kampas

Modeliai

NEMA

RĖMAS

Srovė(A)

Holdingo Sukimo Momentas

Svoris(kg)

Variklio ilgis

Dvi fazės

86HSM

1.8 laipsnis

86HSM45-E1

34

86

--

4.0 N. M/571oz-in

--

--

HBS86H Aspektas

86 Serija 2 Etapas Electircal Ryšys

Mokėjimo

1. Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO/PAYPAL/ "WESTERN UNION" /BANKO TRANSFE.

2. Jei turite kokių nors sunkumų mokėti savo daiktus, pls susisiekti su mumis pirmą, ir mes netrukus jums padėti ją išspręsti.

Pristatymas

1. Taisyklė visi daiktai bus, laivybos per 4 darbo dienas po to, kai jūs orderio.

2. UPS/DHL/FedEX express pristatymas trunka 3-5 darbo dienas, priklauso nuo šalies pristatytas.Mes pasirinkti geriausią ir tinkamiausią pristatymo už jus.

3. Klientas turėtų mokėti už užsakymą mokestis bet kuriuo atveju.

4. Mes nesame atsakingi dėl bet kokių atsitikimų, vėlavimo ar kitas problemas, kurios yra atsakingos laivybos paslaugos.

Garantija Ir Grąžinimo Politikos

1. Prekės yra VISŲ PREKĖS ženklo NAUJŲ .Visi produktai buvo patikrinti ir supakuoti geros būklės, prieš išsiunčiant.

2. Jūs turite 14 dienų grąžinti prekes, nuo tos dienos jie buvo gauti.Jei elementai yra savo turimą daugiau nei 14 dienų, mes norėtume suteikti 12 mėnesių Gamintojo dėl nekokybiškų daiktų.

3. Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti, ir savo ID.

4. Grįžti laivyba turi sumokėti pirkėjas

Tipas HibridasHoldingo Sukimo Momentas 4NmPavadinimas LeadshineEtapas 2Srovė / Etapas 10AŽingsnis Kampas(laipsniais) 1.8Sertifikavimo ceModelio Numeris HBS86H+86HSM45-E1

Žymos: nema34 stepper driver, 34 nema stepper motor, nema34 servo leadshine, workbee, nema34 stepper rinkinys, cnc komplektas nema34, 400w ac servo variklis, 2700K, mikro servo pavaros, hbs860h.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas