LT1106CF LT1106 MC14489DW MC14489 LMH6703MA LMH6703

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w1141

€6.22

Aprašymas naujas Pristatymas Foto produktai, vietoje šaudyti, Prašome būti tikri, kad Siunta bus 1-2 dienas siųsti produkto Kartais susiduria su atostogų negaliu Prašome siųsti kliento supratimas, Jei turite kitų elektroninių komponentų taip pat Galite su mumis susisiekti per skype pokalbį Skirtingose šalyse yra skirtingos pristatymo kainos DHL negaliu per Rusija, Argentina baltarusija Brazilija Klientams pasirinkti EMS pristatymas, prašome Pasirinkti DHL klientams, jei yra nuotolinio adresą Reikia pridėti mazutas 35 usd Gera kaina ,aukšta kokybė,ir puikias paslaugas ,Nosin yra jūsų geriausias pasirinkimas .Esame viena iš pirmaujančių platintojas pasenę ir sunku rasti elektroniniams komponentams.Mūsų produktai yra parduodami kaip didžioji Britanija, Amerika, Japonija, Italija ir Pietų pietryčių Azijoje ir gerai įvertinta jų pirkėjai,pardavimo bei visame pasaulyje.Mes darome verslą su tikėjimo vientisumą.Pristatymas 1.We will ship prekės per 3 darbo dienas po gauto apmokėjimo. 2.Mes galime išsiųsti jums UPS/DHL/TNT/EMS/ "Fedex".Pls let me know jūsų konkrečius reikalavimus. (jūsų pageidaujamą būdais) 3.Mes nesame atsakingi dėl bet kokių įvykių, vėlavimų ar kitų klausimų, kurie yra atsakingas laivybos paslaugos.Grąžinimo & Pakeitimas 1.mes galime gurantee produkto kokybė per vieną mėnesį. 2. jei dalių negali dirbti ,mes grįšime mokėjimo ar replacment jums .Paaiškinimai:Jis yra gerai žinomas, kad tai yra konkurencingų ,rinkos kintamųjų šioje eilutėje,todėl kartais tai nėra galutinė kaina, kurią už prekes, jums reikia.Pls susisiekti su mumis dėl papildomos informacijos.

Modelio Numeris LT1106CFSuderinamos Prekės/Modelis NĖRASu USB TaipSuderinamas Žaidimų KonsolėsPrekės Pavadinimas Matcheasy

Žymos: dps5015 maitinimo modulis, teradak v90, dvigubas žingsnis, sim lenovo, nintendo jungiklis lite stendas, apyrankės pakabukas, raudona nekilnojamojo šilko, ekranas lcd sony z3, simreader, ic chip mašina.

Grazia74 2020-11-28

Thank you!!!!

Parašyti atsiliepimą

Reitingas