MK-328 TR\LCR\ESR Tranzistorius LCR ESR Testeris Cemiconductor Prietaiso Analizatorius

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w11519

€30.86 €21.91

MK-328 TR\LCR\ESR Tranzistorius LCR ESR Testeris Cemiconductor Prietaiso Analizatorius

Naudoti naujausią M328 programinės įrangos versiją, daugiau funkcijų, nei M8 versija.Mikrovaldiklis priima 8 MHz išorės kristalų laikrodžių osciliatoriai, geriau matavimo tikslumas.Susijęs atsparumas įtakos tikslumas naudoti 1%metalo kino rezistorius, ir poilsio, taip pat naudoti 1% metalo kino rezistorius.

Naudoti apšvietimas žemos energijos sąnaudos LCD sn, palyginti su bendra galia yra beveik nereikšmingos, patogu skaityti duomenis tamsoje.

Iki dviejų Rezistorių yra matuojamas ir rodomas vertes, iki keturių dešimtainiais skaitmenimis į dešinę aspektą.Visi simboliai yra apsuptas zondas numeriai Testeris.Taigi Potenciometras taip pat gali būti matuojamas.Jei Potenciometras yra koreguojami, kad vienas iš jos baigiasi, Testeris negali skirtis viduryje pin ir pabaigos pin.

Kondensatoriai, kurių vertė yra mažesnė už 30pF paprastai yra ne būti pastebėta, tačiau gali būti matuojama kartu su lygiagrečiai diodų ar kondensatorius lygiagrečiai su bent 30pF.Šiuo atveju jūs turite atimti talpa vertė lygiagrečiai sujungti dalis.

Pastaba: Prieš matuojant talpą, turi vykdyti kondensatorius, kitaip gali dae priemonė.

Pagrindinis operacijos su automatiškai išsijungia.

Baterijos veikimas yra įmanoma, nes išjungimo srovė yra tik apie 20nA.Prašome atkreipti dėmesį, baterijos nėra įtrauktas.

Automatinis NPN ir PNP bipolinis tranzistorius, N - ir P-Kanalo Mosfet, JFETs, diodai, du kartus diodai, vienakryptis tiristoriaus ir dvikryptis tiristoriaus.

Automatinis pin išdėstymas aptikta dalis.

Matavimo srovės stiprinimo koeficientas bipolinis tranzistorius ir įtampa bazės - emiterio ribą.

Darlington tranzistoriai gali būti Nustatyti riba įtampa aukštos srovės stiprinimo koeficientas.

Aptikimas bipolinis tranzistorius ir apsaugos diodų apie MOS

Matavimo Vartų riba įtampos ir Vartų talpa vertė Mosfet.

Rezoliucija varžos matavimus, yra 0,1 Omo, gali matuoti iki 50MOhm

Vienas kondensatorius galima aptikti ir išmatuoti.Tai parodė vertė iki keturių dešimtainiais skaitmenimis į dešinę aspektą.Vertė gali būti nuo 30pF į 100mF.Rezoliucija gali būti iki 1 pF

Iki dviejų diodai yra parodyta teisinga tvarka ir diodo simbolis.Be to, į priekį įtampos yra rodomas.

LED yra aptikta, kaip diodas; priekį įtampa yra daug didesnės nei įprastai.Du-in-one Led yra taip pat aptikta, kaip du diodai.

Bandymo laikas yra apie dvi sekundes, tik talpa ar induktyvumą, matavimo, gali sukelti ilgesnį laikotarpį.

Pakuotė:

1 x MK-328 TR\LCR\ESR Tranzistorius LCR ESR testeris puslaidininkiniams įtaisams analizatorius

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

"PASIDARYK pats" ir Reikmenys ELEKTROSDarbinė Temperatūra LCR ESR testeris puslaidininkiniams įtaisams analizatoriusTikslumo Klasė LCR ESR testeris puslaidininkiniams įtaisams analizatoriusSertifikavimo NĖRABandymo Įtampa LCR ESR testeris puslaidininkiniams įtaisams analizatoriusMatavimo Diapazonas LCR ESR testeris puslaidininkiniams įtaisams analizatoriusMatmenys LCR ESR testeris puslaidininkiniams įtaisams analizatoriusModelio Numeris LCR ESR testeris puslaidininkiniams įtaisams analizatoriusPrekės Pavadinimas MiLESEEYKilmės KN(Kilmės)Ekrano Tipas Skaitmeninės Tik

Žymos: lcr matuoklis, matuoklis ohm, testeris tranzistorius, ir bandymas, lcr t4, atveju esr, 328 testeris, mileseey diapazono ieškiklis, lcr tc1, gm328 tranzistorius testeris.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas