Hoodie Plius Aksomo Harajuku Drabužius Pilka Gren Chaki Gobtuvu Palaidinės Hoodies Japonijos Streetwear Didelis Dydis Užtrauktukas

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w11690

€42.00 €25.20

Mieli Draugai,

1) Jei bet koks delsimas jūsų užsakymą, prašome klausti manęs, pratęsti/pratęsti užsakymo laiką prieš atvirą ginčą.Ačiū.

2) Atkreipkite dėmesį, savo vardą, pavardę ir adresą, arba kitur sklypai bus grąžinti.Labai svarbus Rusijos sklypų.

3) Jei nesate tikri, kurios dydį jūs turite pasirinkti, prašom pasakyti, jūsų svorio ir ūgio ir kitais matavimais, jeigu jūs žinote, kad aš galiu jums patarti geriausią dydį.

Linkiu jums laimingo gyvenimo!

Grįžti & Grąžinti:

1.Jei yra problemų su mūsų produktais,Susisiekite su mumis prieš grįžtant, ar atidaryti ginčų.Mes su jumis susisieksime 24hous.

2.Visi iterms turi būti grąžinta į savo pradinę būklę, ar mes atsisako grąžinti pinigus.

3.Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas.

Pašarų Atgal:

Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo !Atsiliepimai yra labai svarbus .Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Amžius Amžius 18-35 MetųTipas Zip-upModelio Tipas KratinysDrabužių Ilgis ilgaiRankovės Ilgis(cm) PilnasMedžiaga PoliesterisKilmės KN(Kilmės)Modelio Numeris ytqRankovės Stilius ReguliariaiSu gobtuvu TaipSezonas Pavasario/RudensStilius AtsitiktinisApykaklės Su gobtuvu

Žymos: skeletas palaidinukė, juoda hoodie baltos rankovės, camo palaidinukė, žalia phantom, žalia full zip hoodie, japonijos streetwear raudona, bape ryklys hoodie visą užtrauktukas, chaki, japonų bombonešis streetwear, japonijos moterų streetwear.

Asqw12zx81 2021-01-06

Good sweatshirt, soft and warm.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas