Mados geltona Hooides moterų megztinis Storas Žiemos Drabužių Palaidinės Hip-Hop Kietas Streetwear Fleece Hoody panele laisvalaikio Stilius

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w139064

€10.83 €7.69

Sveiki suknelė didmeninė parduotuvė

Sveiki didmeninė profesinės užsienio prekybos departamento

1. Esame profesionalų medžiaga pardavimas.

2. Mes siūlome žemos kainos www.giluzioslenis.lt

3. Mes teikiame aukščiausios kokybės produktai

4. Galite pirkti tiesiogiai iš gamyklos Kinijoje

5 .Jei jums patinka mano parduotuvė aprangos stiliaus.Prašome spausti kolekcijos .

6. Jei norite pirkti daugiau kainomis, prašome siųsti elektroniniu paštu man, Mes suteikiame jums geriausią kainą!

7. ..............Remti individualų produktą

8.Sveiki pirkėjas dorpship mano prekes.Dorpship nėra sąskaitos faktūros.Ne, mano parduotuvė informacija

9. Jei jūsų pristatymo laikas artėja prie pabaigos .Kreipkitės į mane, jei norite išplėsti savo apsaugos .Aš galiu jums padėti taikyti apsaugą metu .

10. turiu daugiau dropship pirkėjas .jei norite parduoti savo produktus .Pritariu jūsų bendradarbiavimo

11. jūs galite pridėti mano wechat ir skype ..

Prašome patikrinti, pavadinimas ir adresas gavėjas pirkimo metu

pastaba

Pranešimas 1.Jei jūsų šalies nėra sąraše, www.giluzioslenis.lt, kad Kinijoje Po Oro,pls susisiekti su mumis.Jūs turėtumėte pateikti užsakymo kitos laivybos būdais, pvz., EMS,DHL,UPS,Fedex,mes pakeisti laivybos mokestis yra lygus Nuliui,bet tiesą sakant,mes išsiųsti juos iš Kinijos Po Orą (Jis paprastai trunka apie 15~35 wroking dienų).Apie mus 1.Jūsų pasitenkinimas Mūsų tikslas. 2.Esame pasiryžę pasiūlyti savo klientams saugiausias ir lengviausias patirtį perkant 3.Mes jums siūlome naujausius dizaino, su daug įvairių stilių ir spalvų, visų jūsų akių poreikiams. 4.Mes esame internetinė gamyklos ir pasiūlyti pagaminti pagal užsakymą, paslauga,mes siūlome mažas pak.Pristatymas info 1.Kinija Paštu, Oro Paštu, yra mūsų pageidaujamą shippig metodas. 2.Mes nurodė, Kinija Paštu Oro nemokamas pristatymas. 3.Ir ten turėtų būti nuo 3 iki 4 dienų po tarnybos įkelti stebėjimo#,todėl pls nesijaudinkite, 4.Proceso metu yra 1 iki 7 darbo dienų. 5.Visi daiktai bus saugiai supakuota pristatymo 6.Pirkėjas turėtų būti atsakingi už bet importuotų mokesčių ir muitų apmokestinti savo šalyje.Grąžinimo Politika 1. Jei esate nepatenkinti su jūsų pirkimo,galite pasikeisti elementą.Grąžinama prekė turi būti nauja su žyma ir originalios būklės. 2. Pirkėjas turi susisiekti su mumis per 3 dienas nuo gavimo elementus.Tačiau pirkėjas turėtų būti atsakinga už dar siuntimo mokestis.Atsiliepimai 1.Prašome susisiekti su mumis prieš palikdami neigiamą arba neutralų atsiliepimą.Mes dirbame su jumis, kad išspręsti bet kokią problemą. 2.Nedvejodami susisiekti su mumis bet kuriuo metu, prieš ir po pirkimo, mes įsipareigojame savo 100% klientų pasitenkinimo, Jei esate patenkintas (- pirkinių ...Prašau duoti man 5 taškų.man padeda.ačiū. 5 taškų veryimportant man.Jei esate nepatenkinti.Prašome don ' t give me blogas rezultatas.Prašome atsiųsti man žinutę.Aš willuse geriausias paslaugas jums duoti patenkinamą atsakymą!

Dar kartą, ačiū jums, kad suteikėte man 5 minučių, rekomenduojama draugais. 5 minutes daugiau galiu ir mano mama nuėjo į savo šalį.

Audinio Tipas VelvetasDrabužių Ilgis ReguliariaiSvoris 450Modelio Tipas KietasRankovės Ilgis(cm) PilnasRankovės Stilius ReguliariaiMedžiaga Medvilnės MišinysLytis MOTERISSu gobtuvu TaipElemento Tipas MegztiniaiStilius AtsitiktinisModelio Numeris 0Tipas PuloveriaiPrekės Pavadinimas zuolunoubaApykaklės O-Kaklo

Žymos: dior žymekliai, padengti dviguba lg k10, akiniai mkj turas, e92 rūko šviesos diodų (led), dovanų maišelis benamiai, "dior" suknelė dizainas, pagalvėlės intymi, dovanų maišelis mergaitė berniukas, diawa agron garbanos.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas