108pcs Spuogai Pleistras Hydrocolloid Nematomas Spuogas Meistras Pleistras Odos Žymeklį Šalinimo Pleistras Spuogas /Blackhead Dėmės, Valikliai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w143737

€4.19 €3.98

36 spuogas pleistras * 3pcs

1. Apdorojimo Laikas: 1-3 dienas visus užsakymus. 2. Pristatymo Būdus: Dauguma užsakymai siunčiami iki www.giluzioslenis.lt standartinis pristatymas/China Post/Epacket.Pagal JAV$5 užsakymus gabena 4px ekonomikos paštu.Bet kokie kiti reikalavimai, apie siuntimo būdas, prašome susisiekti su mumis. 3. Pristatymo Laikas: Paprastai 15-45 dienų gauti užsakymą, išskyrus Braziliją.Tranzito laikas gali būti ilgas, per atostogų sezoną. 4. Importo Muitai: Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.

Grąžinimo Politika: Mes priimame www.giluzioslenis.lt grąžinimo politika; Pirkėjas sumoka grąžinimas prekių.Grąžinimo Politika: Mes teikiame patikimą paslaugų politika. • Jei gaunate prekes, skaldytų.Susisiekite su mumis Visiškai pinigų grąžinimo arba pakeitimo. • Jei jums nereikia gauti prekes teigė pristatymo laiką.Susisiekite su mumis Visiškai pinigų grąžinimo arba pakeitimo. • Jei jums gauti prekės su kokybės problema, susisiekite su mumis pusę arba visą sumą grąžinti. • Bet disatified su produkto, prašome susisiekti su mumis pirmą, o ne atidaryti ginčo ar palikti neigiamą atsiliepimą.

Jei jus tenkina prekė, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti mums visiems 5-žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.Jei esate disatisfied su prekei, prašome susisiekti su mumis pirmą, mes stengiamės išspręsti šią problemą už jus.Visų produktų sąrašą, šiuo metu sandėlyje, sveiki atvykę į Drop Laivyba.

Elemento Tipas Petnešos & PalaikoSpecifikacija 36*3pcsModelio Numeris QVDOUTIEPavadinimas spuogai pleistras

Žymos: hydrocolloid gipso, lizdinės plokštelės pataisa, gelis gipso, lizdinė plokštelė gipso, lizdinė plokštelė, hydrocolloid spuogas, hydrocolloid, spuogai gipso, spuogai spuogas meistras, hydrocolloid pleistras.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas