Monokuliariniai 40x60 Galingi Žiūronai Labai Aukštos Kokybės Rankinius Teleskopas lll naktinio matymo Karinės HD Profesionalios Medžioklės

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w145489

€11.18 €6.71

Savybės:

1. Plataus kampo monokuliarai, labiau ir aiškesni vaizdai, naudojant 40X60 didelės galios objektyvą, monokuliarai gana platus laukas, ir didinimo yra 40 kartų.Į oscilloscope gali teikti aiškią ir aiškius vaizdus, tolimų objektų.

2. Į monokuliariniai taikymo sritis apima išmaniojo telefono turėtojas ir trikojo, kuris yra patogiau naudoti ir turi platesnį panaudojimą, teleskopo gali būti naudojamas atskirai, turimą ranką, ir tada prijunkite telefoną prie išmaniojo telefono turėtojas ir trikojis; suderinamas su daugeliu išmaniųjų telefonų rinkoje.

3. Tvirti rėmai ir aukštos kokybės medžiagų, kad naktinio matymo monokuliariniai vandeniui, atsparus smūgiams ir dulkėms, todėl patogūs ir patvarūs, skirti ilgalaikiam naudojimui.

4. Unikalų neslidus dizainas (dryžuotas gumos šarvai) apsaugo nuo slydimo išjungti jūsų rankas ir gali būti naudojamas bet kokiu oru arba proga.

5. Į oscilloscope yra padengtas kelių sluoksnių MVS žalia filmas, kuris gali būti ryškūs ir aiškūs vaizdai ir pašalinti akių nuovargį ir po ilgalaikio naudojimo.

Specifikacija:

Tikslas-objektyvo skersmuo: 50mm

Okuliaro skersmuo: 20mm

Laukas: 120m/1000m

Prizmės: BAK4

Objektyvas: Optinis stiklas objektyvas

Danga: MVS multi-layer plačiajuosčio ryšio žalia filmas

Fokusavimo metodas: Viduryje fokusavimo varantys

Prizmių sistema: Stogo prizmių sistema

Pakavimo sąrašas

1 x Teleskopas

1 x Universalus Įrašą

1 x Teleskopinė Stovo

Laukas 120m/1000mKilmės KN(Kilmės)Vandens Pasipriešinimo Lygis IPX7Prizmė Aprašymas BAK4Okuliaro skersmuo 20 mmDidinimas Monokuliariniai 40X60Tikslas Objektyvo Skersmuo 50 mmPrekės Pavadinimas AUKUKTipas Monokuliariniai

Žymos: 10x50 monokuliariniai, žiūronų galia, monokuliariniai telescop, astronomijos teleskopas profesinės, vaiko žiūronai, 4X30, žiūronai monokuliariniai mėnulis, tankas tiger, žiūronai profesinės bynolyt, celestron telescop.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas