MEW Kampe Dušas, Lentynos, Vonios kambarys, Šampūnas, Dušo Lentynos Laikiklis Virtuvės stalčiuko Organizatorius Sienos Montuojamas Vonios kambario Aksesuarai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w148599

€6.38 €4.91

MEW Kampe Dušas, Lentynos, Vonios kambarys, Šampūnas, Dušo Lentynos Laikiklis Virtuvės stalčiuko Organizatorius Sienos Montuojamas Vonios kambario Aksesuarai

Aprašymas:

1. Stovo gali būti pasuktas 180 laipsnių kampu, ne kampinis riba, ir teisės kampas plokščias kampas gali būti įdiegta.Ji yra lengva įdiegti skirtingi sienų kampai.

2. Stovo priima tuščiaviduriai-iškirpti dizaino padėti nutekėjimo pagrindinės plokštės ir nustoti kaupti vandens, konkurso atsisveikinimas su perėjimo iš bakterijų.

3. Yra 4 kabliukai kraštų stovo, kuris gali būti naudojamas pakabinti rankšluosčiai, jie gali būti sulankstyti ir nematomas, kai jo nenaudojate.

4. Yra 3 rūšių skirtingus gebėjimus, Didelės talpos yra tinkamos didinamąjį butelis dušo želė ir šampūnas, apvalios grotelės yra mažų augalų ir eterinių aliejų, vidutinio galingumo yra valikliai, losjonai ir daugiau.

5. Stovo yra sieniniai, punch-nemokamai įrenginys, kuris turi būti pridedamas prie sienos, lengvas montavimas.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: Kaip parodyta paveikslėlyje

Svoris: 485g

Pakuotė:

1 x Sandėliavimo Lentynos

Montuojamas KAMPASĮdiegti Stilius Prie Sienos Tvirtinamas ModelisLentyna Medžiaga PlastikiniaiPakopų skaičius Dual PakopaModelio Numeris Dušo LentynosSavininkas Paviršiaus Apdaila KitaKilmės KN(Kilmės)Tipas Vonios LentynosMedžiaga ABS

Žymos: bathrom, mew pokemon, vonios kambarys shelv, batai organizatorius kampe, maršrutizatorius sandėliavimo lentynos, apkabos kampas, aliuminio lentyna, lentyna iš nerūdijančio plieno, lentynos, vonios kambario dušo organizatorius, parduotuvių lentynos vonios kambarys.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas