70cm Aikštėje Moterų Šilko Skara Dot Mielas Mažas Bandana Spalvinga Moterų Lankelis Megztinio Apykaklės Soft Foulard NAUJAS [3936]

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w162729

€3.86

Aikštėje Skara - Šilko, Satino Mažas Bandana

Dydis: 70 x 70 cm (28 x 28")

Medžiagos: Šilko, Satino

Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisingas prieš atliekant mokėjimą.Rusijos Klientų prašome nurodyti Pilną vardą už muitinės formalumų.Prekės bus išsiųstos per 1 darbo dieną, jei mokėjimo išvalytas dėl pardavėjo pusėje.Mes nesame atsakingi už mokesčius.Prašome suprasti.Jei žinote, aiškiai apie savo šalies taisykles, sveiki atvykę į pasakykite mums, stengiamės kaip tik galime.Brazilija draugų, prašome susisiekite su mumis pirma prieš užsakymą.Ačiū.

Mes norėtume būti patenkintas 100%!Jei ne, Nr. grįžti reikia, Visa grąžinamoji išmoka, arba vėl nauji šalikai, kaip jums patinka!

Prašome susisiekti su mumis prieš jums suteikti nepatenkintų atsiliepimų!

Prašome suteikti mums galimybę išspręsti šią problemą, ačiū!

Jei jums patinka mūsų šalikas ir paslaugų, prašome pateikti mums teigiamus atsiliepimus!

Malonaus apsipirkimo! *-*

Modelio Tipas TAŠKASŠalikai Ilgis 60cm-80cmKaklaskarės Tipo šalikasLytis MOTERISStilius MadosDepartamentas Pavadinimas SuaugusiųjųKilmės KN(Kilmės)Prekės Pavadinimas Daui.sryElemento Tipas ŠalikaiMedžiaga PoliesterisModelio Numeris SC773936

Žymos: šalikas žiemos moterys, bandana vyrai, skara, bandana lankelis, stotimis, fraas šilko ruoželinį šalikas, švyti striukė, ilgas šalikas, chalatas de promo, custom šilko ruoželinį šalikas.

Danicakate Roa 2020-10-06

Perfect. thanks.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas