2020 Moterų maudymosi kostiumėlį Giliai V Kaklo maudymosi Kostiumėliai, Pynimas Maudymosi Kostiumas Seksualus Monokini Vienos Vienetų maudymosi kostiumėlį Spausdinti Bodysuit Bather Plaukti Dėvėti

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w169629

€14.19 €9.23

1 pastaba: Prašome palyginti išsamiai dydžių su tavo BIUSTAS,JUOSMENS ir KLUBŲ perimetrą, prieš jus pirkti!!Vienos dalies maudymosi kostiumėlį, gali būti, nėra gerai, jei aukštis daugiau nei 175cm, prašome susisiekti su mumis prieš pirkti,ačiū jums,mieli 2 Pastaba: Jei jūs nežinote, kaip pasirinkti dydį,galite palikti žinutę apie jūsų Biustas dydis, liemens apimtį ir Hip dydžio jūsų užsakymą.Dydis: cm (1cm=0.39 colių)

Pynimas maudymosi kostiumėlį Moterų gilia v neckone dalių maudymosi kostiumėlį Pirkėjas rodo, Mūsų realus nuotraukas

Juoda gėlių balta mėlyna

Maudymosi kostiumėliai, Skalbimo Instrukcijas, Kad prailginti savo maudymosi kostiumėliai,prašome atlikite šiuos plovimo ir priežiūros instrukcijos. 1.Nuplaukite gėlu vandeniu iki plaukimo. 2.Vengti kontakto su bet saulės ir deginimosi produktai. 3.Nuplaukite gėlu vandeniu iš karto po plaukimo.Nėra sausas valymas,skalbimo mašinų,arba geležies maudymosi kostiumėlius. 4.Nelaikykite šlapias maudymosi kostiumėliai, plastikinių maišelių ar kitų aprangos elementų. 5.Niekada nenaudokite baliklių,skalbimo milteliuose,muilo ar šampūno, kai skalbimo savo maudymosi kostiumėliai.Tiesiog gerai nuplaukite gėlu vandeniu po kiekvieno naudojimo. 6.Oras sausas ir vengti kontakto su tiesioginių saulės spindulių.

Paruošimo Laikas: mums reikės 3-5 darbo dienas parengti ir atsiųsti savo užsakymą kartą sistema patvirtina, kad mokėjimo.

1.Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas. 2.Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas,prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

MELPHIEER SPECIALIZUOJASI STILINGAS DIZAINAS IR AUKŠTOS KOKYBĖS MAUDYMOSI KOSTIUMĖLIAI, DRABUŽIAI.TIKIMĖS, KAD IR TADA, KAI MERGAITĖS DĖVĖTI MELPHIEER MAUDYMOSI KOSTIUMĖLĮ, ATRODO, KAD YRA PORA, SPARNAI, TEGUL JUMS SKRISTI DIDESNIS IR EITI TOLIAU.AČIŪ VISIEMS.

Medžiaga SpandexSportas Tipas PlauktiElemento Tipas Vienos VienetųModelio Numeris BIPritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydįKilmės KN(Kilmės)Lytis MOTERISPrekės Pavadinimas MelphieerModelio Tipas Spausdinti

Žymos: vienas gabalas stebėjimo maudymosi kostiumėlį, maudymosi kostiumėlį v, animacinių filmų maudymosi kostiumėliai, 2020 m. vienas gabalas maudymosi kostiumėlį, vienas piec maudymosi kostiumėlį, japonų stiliaus maudymosi kostiumėlį, vienos dalies maudymosi kostiumėlį girl, swimsuit moterys viena piec, 2020 m. maudymosi kostiumėlis moterims, vienas piec maudymosi kostiumėlį moteris.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas