Vidutinio Ilgio Tranšėjos Paltai Moterims Rudenį Turn-Žemyn Trenchs Atsitiktinis Chaki Kietas Ilgomis Rankovėmis Prarasti Paltai Diržo Britų Stiliaus Švarkelis

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w170405

€71.58 €42.95

SKELBIMAS:

Mieli draugai, kaip tu?Dėkojame už jūsų meilės mūsų produktų.

Mes turime ką pasakyti visiems:

1.Po to kai jūs gaunate paketą,jei yra bet kokia žala, prašome susisiekti su mumis laiku.Mes suteiks jums pilną grąžinti pinigus.Niekada pakenkti savo teises! ! !Nėra patvirtinti gavimo ir vertinimo pirmas.

2.Jei dėl logistikos priežasčių, prašome nesijaudinkite, susisiekite su mumis laiku.Mes atsiųsime jums naują.Ar visa grąžinamoji išmoka.Manau, jūs suprantate, kad tai nėra faktorius, kad pardavėjas gali kontroliuoti.Ačiū už supratimą!

3. Jei galite pateikti užsakymą, mes išsiųsti sparčiausiai greitis!

4.Jei jums patinka mūsų gaminiai, prašau, duok man 5 žvaigždučių.

5.Jūs galite sekti mumis ir mes jums stumti nuolaidas laikas nuo laiko.

Modelio Tipas KietasTipas Platus waistedModelio Numeris TR49Apykaklės Turn-žemyn ApykaklėsApdaila Reguliuojamas JuosmensAudinio Tipas AudiniaiMedžiaga PoliesterisStilius StreetwearRankovės Ilgis(cm) PilnasSezonas Pavasario/RudensUždaryti Tipas Atidaryti DygsnioDrabužių Ilgis ilgaiKilmės KN(Kilmės)

Žymos: napoli žavesio, led ankščių 12v, led plug 220, nelon net rc, lupe led 20x, megzti atgal, apkabinti ežys, led spindulių mėlyna, ilgis 92 cm.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas