Bling kalnų krištolas Nerūdijančio Plieno Dirželis Žiūrėti Juosta 18mm 20mm 22mm Greito Atleidimo Pin Apyrankę Metalo Dirželis Žiūrėti Pakeitimo Intervalai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w173309

€9.95 €6.97

Bling kalnų krištolas Nerūdijančio Plieno Dirželis Žiūrėti Juosta 18mm 20mm 22mm Greito Atleidimo Pin Apyrankę Metalo Dirželis Žiūrėti Pakeitimo Juostose, Laikrodžiai ir Smartwatches Riešo Juostos

Aprašymas:

Savybės:

Su 3 plotis variantai, mūsų dirželiai tinka labiausiai laikrodžiai ir smartwatches.Išmatuokite savo laikrodžių laikikliu plotis mm,patikrinkite žiūrėti gamintojo interneto svetainėje žiūrėti specifikacijos.

Mūsų dirželiai tiks riešų nuo maždaug 140mm/5.6" apie 210mm/8.3" aplink, priklausomai nuo juostos plotis ir žiūrėti dydį, kuris bus patogiai tilptų dauguma moterų.

Tiesiog iššokti originalaus žiūrėti pavasario barų, tada pastumkite built-in greito atlaisvinimo svirtį ant mūsų dirželį, kad pop tai.Jokių įrankių ar inžinerijos laipsnių reikalaujama.

4 lankstymo sąsagos kiekvienam paketui tai puikiai tinka maksimalų komfortą.Tiesiog pašalinti lankstymo sagtimi dydį juosta, nėra reikalingas priemones.

Žiūrėti juosta su cirkonio privalo gauti jūsų dienos komplimentų.Taip pat speciali dovana savo meilužio, draugais ar savo šeima.Geriausia Kalėdų dovanos, Valentino Diena, gimtadienis ir pan.

Specifikacija:

Suderinamumas:Laikrodžiai su diržu plotis 18/20/22mm (įskaitant pažangiuosius laikrodžiai)

Band medžiaga:Nerūdijantis Plienas

Ilgis:180mm(7.1 colių)

Spalva:Juoda/Glod/Rose Glod/Sidabrinė

Pastaba: Žiūrėti neįtraukti

Komplektą sudaro:

1*Žiūrėti dirželis(Žiūrėti nepridedami)

Patarimai:

Šis diržas yra suderinama su šių išmaniųjų laikrodžių modelių.

Samaung: Galaxy Žiūrėti 42/46mm, Galaxy Žiūrėti Aktyvus, Pavarų S3, Gear2 R380, Gear2 Neo R381, Gear2 Sportas, S2 Classic

Garmin: Approch S60, Forerunner935, Forerunner645, "Fenix" 5 Plius, Vivoactive3, Vivomove HR, Vivomove

Fitbit Blaze, Fitbit Atvirkščiai

Taip pat tinka smart laikrodžiai ir paprasti laikrodžiai su diržu plotis 18/20/22mm, tokių kaip Amazfit, Ticwatch, Huawei, Moto ir kt.

Prašome patikrinti, ar jūsų žiūrėti dydį, prieš perkant.

Prekės Pavadinimas KEMANQIKilmės KN(Kilmės)Modelio Numeris 270196sąlyga Naujas su žymėsGrupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio PlienoJuostos Ilgis 18cm

Žymos: 18mm greito atleidimo žiūrėti juosta, 22 mm dirželis, 18mm dirželis, atitikimo apyrankės metalo, žiūrėti juosta 20mm u, casio moterims, 20mm dirželis magnetiniai, grupė elast, corgeut žiūrėti, 20mm metalinis.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas