Nemokamai "icloud" Atrakinta iPhone 7 32GB/128GB/256 GB Plokštė logika lenta Su pirštų Atspaudų " IOS " Sistema

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w71033

€59.76

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvėje,pls atidžiai skaityti toliau produktų informaciją, kai jūs užsakymus,ačiū !!!

*Geros kokybės ir patogūs kaina

*100% Puikiai tinka ,saugos,lengva įdiegti

*Išbandytas vienas prieš pristatymas

*IPhone 7 Su pirštų Atspaudų Plokštė

Produktų Ekranas

Apmokėjimas:

1.Mes priimame mokėjimus per www.giluzioslenis.lt sąlyginio DEPONAVIMO.

2.Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienas po užsakymo pateikimo.

3.Jei negalite patikrinti iš karto po aukciono arti,palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

Siuntas:

1.Šiuo metu mes laivas visame pasaulyje countried.Išskyrus GOA/FPO naudojant patikimų trečiųjų šalių kurjerių paslaugos.

Kiek laiko užtrunka man gauti užsakymų?

Laiko reikia priimti jūsų užsakymą priklauso nuo 2 faktorių:pristatymo būdą pasirinkti ir užsakymų įvykdymo laiką.Atkreipkite dėmesį, kad mes darome viską, kad įsitikinkite, kad jums gauti savo užsakymą laiku.Žemiau yra apskaičiuota, terminus.

2.Pristatymo būdas

Žemiau yra mūsų bendradarbiauja logistikos kompanijų ir apskaičiuotas laikas, kadrai.Kartą tranzito skiriasi, priklausomai nuo to, kur esate.

Pristatymo Būdas

Įvertinti Laikas

DHL

3~7 dienas

"FEDEX"

3~7 dienas

UPS

3~7 dienas

EMS

8~12 dienų

Supersaver (iki 2kg)Kinija paštu

20~40 dienų

Supersaver (iki 2kg)HK post

20~30 dienų

Kitų politikos sričių:

Visos siuntos siunčiamos ir iš šalies ar regiono, kuriame turi aiškiai muitinės pirmas.Klientas yra atsakingas už visus muitus ir importo mokesčiai,įskaitant (bet ne limitied su )žinoti, importo ir įstatymus, susijusius su mokesčių tarifai,ir prekės traukuliai.Klientų muitai ir mokesčiai skiriasi kiekvienoje šalyje.

Mes nesame atsakingi už bet kokius muito ar importo mokesčių.

Mes nesame atsakingi už vėlavimą ar kitas problemas, kurios yra atsakingos laivybos paslaugos.Bet mes, kurie padės jums stebėti paketą, tol, kol gausite.

Atsiliepimai:

Kilmės KN(Kilmės)Suderinama Modelis IPhone 7 su pirštų atspaudųProdukto Padėtis Sandėlyjespalva Juoda/Balta/Rožinė/AuksoOriginalus Vieta Shenzhen Guangdong, Kinija(žemyninė)ROM 32GB/128GB/256 GBDažnio Diapazonas IPhone 7Kokybė originalus ir atrakintaQC Visą QC IšbandytiPrekės Pavadinimas LISFGModelio Numeris IPhone 7Tipas VidausSuderinamos Prekės "Apple ""iPhone"

Žymos: iphone 7 daug plokštė, "iphone" logika valdyba, namų iphone logika valdyba, klaidingas logika valdybos iphone, mygtukas "iphone" 7 plokštė, iphone 7 coque plokštė, iphone 7 b plokštė, iphon 6 logika valdyba, ipad oro logika valdyba, tuščias iphone 7 plokštė.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas