Vyrai Žiūrėti Visą Metalo Skaitmeninis Lavos Riešo Žiūrėti Geležies Metalo Raudonas LED Mėlyna LED Samurajus Vyrų Berniukas Sporto Suknelė Laikrodžiai Reloj Hombre

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w76316

€3.93 €3.54

Aprašymas:

Specialių Išvaizda: Šis laikrodis susideda iš beveidės LED skaitmeninis ekranas rinkimo ir lieti dirželis su apyrankės užsegimas, kuris yra labai skiriasi nuo įprastos žiūrėti.

Žiūrėti Judėjimas: Elektroninių judėjimas suteikia tai žiūrėti su tikslūs ir nuolat laiko tvarkymas.

Patogi Funkcija: Ši žiūrėti naudoja LED skaitmeninis ekranas, kuri yra aiški ir lengva skaityti, ir ji yra skirta tik tamsoje arba prasto apšvietimo aplinkoje.

Aukštos Kokybės Medžiaga: Šis laikrodis turi premium lydinio žiūrėti rinkimo ir atveju, patvarus ir dėvėti, atsparus, ir sklandžiai lydinio watchband suteikia jums itin patogu dėvėti patirtis.

Geriausias Pasirinkimas: Tai madinga laikrodis yra ne tik puošmena jūsų riešo, bet ir puiki kolekcija, todėl jums bus ne apgailestauju, jei jūs pasirenkate jį.

Produkto Savybės:

100% Brand New ir Aukštos Kokybės.

Judėjimo Tipas: Kvarcinis

Byla Medžiaga: Nerūdijančio Plieno

Band Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Sagtis Tipas: Apyrankės Užsegimas

Byla Skersmuo: Apytiksl. 4.3*2.5 cm

Byla Storis: Apytiksl. 1.2 cm

Juostos Plotis: Apie. 2.3 cm

Ilgis Žiūrėti: Apytiksl. 22.5 cm

(2,54 cm=1.00 colių)

Pakuotės Turinys:

1 * Žiūrėti

Juostos Ilgis 21inchByla Storis 12mmDėžės & Atvejais Medžiaga Paketas nr.Modelio Numeris Žiūrėti VyraiElemento Tipas Skaitmeniniai LaikrodžiaiPrekės Pavadinimas YISUYAStilius SportasCiferblato Skersmuo 45mmUžsegimas Tipas Kablys SagtisJuostos Plotis 25mmJudėjimas SkaitmeninisFunkcija NĖRABylos Medžiaga Nerūdijančio PlienoGrupė Medžiagos Tipas Nerūdijančio PlienoAtsparumas Vandeniui Gylis Ne vandeniuiLytis VYRAIByloje Formos Stačiakampis

Žymos: ary laikrodžiai, aliang mens watch, vyriškas žiūrėti, skmei žiūrėti, žiūrėti, figur geležinis žmogus, diržas vyrams, vyrai žiūrėti, relojes laikas, žiūrėti casio.

Irinabalashova 2020-10-01

Purchased as gifts

Kiprushkinv 2020-09-26

dispute

Fekret Keljmendi 2020-10-05

ok

Parašyti atsiliepimą

Reitingas