APP Kontrolės Belaidžio SMS Namų GSM apsaugos sistemos, protingas Namas "PASIDARYK pats" SOS Saugumo nuo Įsilaužimo Signalizacijos Sistemos

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w85742

€30.25 €28.74

PASTABA:

Tai signalizacijos sistema turi daug kalbų(atskirai):ispanų, anglų, rusų, čekų..Jei donnot palikti pranešimą.mes atsiųsime anglų balsą.

Dėmesio PLS:Šis vadovas knyga yra tik anglų kalba.jeigu jums reikia .Prašome palikti savo el. paštą.mes atsiųsime el. paštu.

Jeigu esate šios šalys.Jūs gausite atitinkamą sistemą.

Rusija ir Ukraina: numatytoji pristatymo rusijos Balso sistema .

Ispanija ir Čilė: numatytoji pristatymo ispanų sistema .Čekija: numatytoji pristatymo čekijos sistema .Muitinės pastaba : jei jūsų chioce Po delievery,Daugelis šalių neturi mokėti mokesčius , nedidelį kiekį šalyje reikia mokėti mokesčius.Jei pasirinksite DHL delievery, mažiausia Europos deklaracija yra $27.dauguma šalių turi mokėti muito mokesčių, nedidelį kiekį šalyje nereikia mokėti mokesčių, konkrečius pagal vietos muitų politika, pardavėjas negali kontroliuoti muitinės, mokesčių, ačiū

APP Kontrolės Wireless/Wired Touch SOS GSM Autodial pradžia Saugumo, Signalizacijos Sistemos

Kaip pasirinkti ir naudoti signalizacijos sistemos

Dabar yra tiek daug rūšių buveinės signalizacijos sistemos produktų į rinką, kad jūs negalite žinoti, kaip pasirinkti tinkamiausią.Čia mes turime keletą patarimų apie tai, kaip pasirinkti ir naudoti signalizacijos sistemos jums.

Žinoti, ar jums reikia laidinį sistemos arba belaidžio vienas.Paprastai mes rekomenduojame belaidžio ryšio sistemą .nes jis yra daug lengviau įdiegti.

Žinant, išsami signalizacijos sistema apima ne tik bendrą apsaugos nuo įsilaužimo signalizacijos, tačiau taip pat yra priešgaisrinės signalizacijos(dūmų signalizacijos), aliarmo, ir aplinkos apsaugos Signalizacijos.

Suskaičiuoti, durų ir langų jūsų namuose, kurios įsilaužėlis gali pasinaudoti.Jūsų signalizacijos sistema turėtų apimti visus įėjimus į jūsų namus.

Jei esate naminių savininkas, mes rekomenduojame jums naudoti pet friendly PIR judesio jutiklis su atsparumu savo augintinio.Nes gyvūnas gali net sukelti klaidingą signalą.

Nuspręsti, jei jums reikia Dūmų jutiklis, Dujų jutiklis, Belaidės Blykstės Sirena su jautiena savo signalizacijos sistema.Rasti tinkamą vietą, įdiegti signalizacijos pultas.

Jei turite problemų, montavimas perskaičius vartotojo vadovą, tai geriau paprašyti padėti, o ne netinkamo montavimo.

Pirmasis žingsnis siekiant panaikinti neteisingus pavojaus signalus yra sužinoti, kas sukelia jų(to priežastis),pvz., neteisingo instaliavimo, laisvi durų/langų kontaktai, žemas baterijos arba kai kurios kitos įrangos problemas.

Ar jūs iš savo namų keletą trumpų minučių, darbo iš namų per dieną ar poilsiautojų iš kitos pusės pasaulio, savo signalizacijos sistemos turėtų būti ginkluoti ir pasiruošę jus įspėti, visais laikais.

Pagrindinės Savybės:

2018 Home Security Sprendimas

Jūs galite įjungti signalizacijos pultas telefonu, SMS, nuotolinio valdymo pulto ar rankos paspaudimu aliarmo pultas.Jei jūs dažnai keliauti arba norite įsitikinti, kad jūsų namuose yra saugus, o jūs esate toli, ši sistema yra idealus rinktis jums.

Visi Vidaus(Darbo) Apsaugos

Signalizacija pultas atsiųs SMS ir automatinis rinkimas iš anksto nustatytas telefono numerį, kai kuris nors daviklis(durų jutiklis, PIR jutiklis...) yra užfiksuojamas, kai rinktų, gavėjas gali tada klausyti ir evenbroadcast savo balso per valdymo blokas atbaidyti įsibrovėlis, ir sirena garso vietoje tuo pačiu metu.Visi šie dalykai bus labai sunku bet kam patekti į jūsų namus ar įmonę ir padės jums išlaikyti mėgautis visi patogumai savo šeimos.

Iš Anksto Nustatytas 10 Sekundžių Balso Įrašymas

Galite nustatyti, kad iš anksto nustatytas skaičius į policijos nuovadą, ir taip pat įrašyti kai kurių balso(mažiau nei 10 sekundžių) į sistemą, tada, kai signalizacijos pultas skambučių policijos stoties numerį, policininkas bus išgirsti jūsų balsą, kur jūsų įvestas į sistemą.

Dvipusis SOS kalbėti

Tai signalizacijos sistema su pažangios technologijos dvipusis SOS kalbėti.Tai yra derinys galingas namų apsaugos signalizacijos sistemos ir SOS Pagalbos iškvietimo funkciją.Spauskite SOS mygtuką, alarmpanel bus automatiškai rinkti anksto SOS skaičius(galite nustatyti, kad SOS skaičius šeimos narys/localhospital).Kai skambinkite kirst, garsiakalbis yra numatytuosius parametrus, tada vartotojas gali kalbėti su savo šeima/Ligoninės personalas, tiesiogiai.Ji suteikia senjorams ir jų globėjų laisvę, nepriklausomybę, taip pat, kaip ramybė.Jis idealiai tinka namuose su kūdikiu ar vyresnio amžiaus gyventojų, kaip nuotolinio forthe signalas ateina su panikos mygtukas, kuris gali būti naudojamas taip pat, kaip prižiūrėtojas avarinių pranešimų sistema.

Ištęsiamumas:

Pasirinktinis belaidžio ryšio prietaisai gali būti pridėta teikti kontrolę ir kitas funkcijas, įskaitant bevielis dūmų jutiklis, bevielis dujų nuotėkio jutiklis, Pet-imuninės(Pet friendly) PIR, belaidžio tinklo signalo kartotuvų,pagalbos klavišą, norėdami patenkinti savo poreikį beefing iki jūsų Namų apsaugos signalizacijos sistema.

Pagrindinės Funkcijos

1 850/900/1800/1900Mhz GSM Dažnis pasaulinio naudoti。 2 Paramos 4wired gynybos zonas, 99 belaidžio ryšio zonose, ir 8 nuotolinio valdikliai . 3 Gali nustatyti 6 grupes nerimą telefono numeriais.Ji paskambins iš anksto nustatytas telefono numerius automatiškai pranešti signalizacijos informacija 4 Gali nustatyti 3 grupių SMS, mobiliojo telefono numerius. 5 " LCD ekranas su įmontuotu laikrodis. 6 Balso pranešimą visus veiksmus. 7 Belaidžio mokymosi kodavimas.Greitai ir lengvai pridėti naujus priedus. 8 3 grupes laiko rankos ir nuginkluoti 9 10 antras balso įrašą, buveinės adresas, 10 vardą kiekvieno gynybos zonoje, gali būti peržiūrėtas.Gynybos 1-20 galima įrašyti balso atskirai. 11 Paramos belaidė sirena (dažnis 315MHZ,pritaikyti kito dažnio)。 12 Programos signalo poziciją.Galite apibrėžti pavadinimai, kaip jums patinka, arba naudoti pasiūlė pavadinimą, pavyzdžiui, SOS, priešgaisrinės signalizacijos, dujų signalizacija, durys, signalizacijos ir pan. 13 Programa gynybos zonos į nedelsiant, nedelsiant, 24 valandos, apeiti modelį. 14 Rankos , disarm, stebėti, domofonas priimančiosios nuotoliniu būdu. 15 Įvairių arm modelis įskaitant nedelsiant rankos, nedelsiant rankos , namų rankos, laiko rankos, nuotolinio rankos. 16 senkančios baterijos perspėjimą, priedai. 18 Built-in 4.2 Li akumuliatorius.Jis bus SMS pranešimą, kai maitinimas yra išjungtas.

Prijungimo Tipas BelaidžioZona 99 belaidžio ryšio zonoje,4 vielos zonabelaidžio ryšio dažnius naudojančias 433mhzDarbo Įtampa DC12V 1ASertifikavimo CERinkinio Sąrankos Durų/Langų JutiklisParamos versija Ispanų,Anglų,Rusų,ČekųSlaptažodį Klaviatūra TaipGinkluotę Tipas AppPrekės Pavadinimas EallysFunkcija 1 SOS signalo mygtukasDydis 190*128*24mmspalva BaltaGalia AC100-240VGSM dažnių Juosta 850/900/1800/1900MhzEkranas TaipVaizdo sąsaja NoSignalo Tipas Programų KontrolėModelio Numeris O2BBudėjimo Laikas 4.5 valandos2 funkcija IOS/Android App ValdymasKilmės KN(Kilmės)3 funkcija Jutiklinis LCD Ekranas

Žymos: gsm signalizacija, signalizacijos secur, signalizacijos sistema, vyresnysis belaidė gsm signalizacija, aliarmo mygtukas, Signalizacija, gsm vielos, signalizacijos sistemos, durys atsidaro signalizacijos, discar sms signalizacija, signalizacija gsm sistemos.

M Ozturk 2309 2020-10-07

delivered , no problem

Victoria Goryuhova 2020-08-27

Tutto perfetto. Oggetto come da descrizione

Papaandreynatali 2020-08-28

Ok

Parašyti atsiliepimą

Reitingas