190T Vandeniui Dviratį Dviračiu Lietaus, Dulkių, Garažas, Lauko Gynėjas + Krepšys Motociklo apima brezentu Padengti Audiniai

Prieinamumas: Yra sandėlyje

SKU: w97486

€6.78 €4.61

Aprašymas:

PUIKUS DIZAINAS: Dukart susiuvami hems su šilumos seamed sandarinimo išvengti vandens ištekėjimo per siuvimo.Lengvai apima visą dviratį įskaitant ratų.

PATVARI APSAUGA: Didelio tankio ir ilgaamžiškumas 190T nylon medžiaga ir PU danga, atstumti vandenį ir 40+ UV atsparūs, apsaugoti savo dviratį nuo lietaus, sniego, dulkių, vėjo, saulės žalos ir įbrėžimų.Išlaikyti savo dviratį, kaip naujas ilgą laiką.

TINKA VISŲ DYDŽIŲ: Mūsų produktai yra keturių dydžių (S,M,L,XL) ir tinka daugumai dviračių dydžių rinkoje (20-29 "ratai).

SAUGUMO FUNKCIJOS: Security kilpos priekyje, leidžia padengti būti užrakintas į dviratį per priekiniai varantys.Audra dirželis, esančio galinis, laikykite dangtelį į jo vietą per vėjuotomis dienomis.

LENGVA NAUDOTI: Pasiekti tight fit-tai lengvas, su elastinga apačioje hems.Elastiniai hem saugo ją nuo blokavimo išjungimas.Skirta tiek vidaus, tiek ir lauko.

PATOGUS LAIKYMAS: Raišteliu neperšlampamas maišelis įtraukti patogiai laikyti.Jis yra lengvai susikrauti ir transporto su jumis, taip pat, todėl tai ideali priemonė kelionėje.

Techniniai duomenys:

Spalva Sidabrinė

Gaminio Matmenys 23 x 13 x 3 cm

Pristatymo Svoris 322 g

Dydis S, M, L, XL

Pakuotė:

1* dviračių dangtis

1* saugojimo krepšys

Tipas KitaKilmės KN(Kilmės)

Žymos: motociklo scoyco, brezentu drobės kuprinė, sportinis krepšys lietus, krepšys moto, kingsong s18, 3000w hub variklis, motociklams raštas, brezentu kuprinė suaugusiųjų, dviračių uodega maišo lietus, motociklo lagaminas.

Parašyti atsiliepimą

Reitingas